O BH SEDMICAMA INŽENJERSTVA

Pitate se čemu BH Dani inženjerstva u ovim uslovima – suočeni sa neizdrživim pritiskom na zdravstvo, ljudskom patnjom, primorani da se oslonimo na nove tehnologije i digitalno opismenimo. Upravo zato, Nova realnost podrazumijeva sustizanje tehnoloških trendova, a BH Dani inženjerstva za cilj imaju okupljanje stručnjaka koji posjeduju znanje iz oblasti koje će uskoro postati pojmovi prisutni u svakom domaćinstvu. Digitalna tranzicija je neminovna.

Programom su povezani izuzetni događaji koji će doprinijeti snažnijoj i kvalitetnijoj  zajednici inženjera i stručnjaka u  u BiH kao i boljoj povezanosti sa industrijom regije i Evrope, ali i graditi već prepoznatljiv  brand „BH ENGINEERING  WEEKS“.  

BH Engineering Weeks okuplja i veći broj eminentnih profesora, inovatora, poduzetnika u Organizacionom odboru, spaja BH akademsku zajednicu sa akademskom zajednicom naše dijaspore, te na taj način ujedno vraća i povjerenje u Bosnu i Hercegovinu, naše stručnjake i institucije Bosne i Hercegovine.

PROGRAMSKE AKTIVNOSTI
  • Međunarodno okupljanje predstavnika industrije, proizvodnje, novih tehnologija i izvoznika na jednom mjestu, okupiti i umrežiti kompanije  / CEO menadžere/, dijasporu, inovatore i kretaivce svih generacija, Udruženja inženjera u BiH i regije, BH i INO stručnjake i eminentne predstavnike akademske zajednice
  • Prezentacije najsupješnijih inovativnih inženjerskih rješenja u BiH
  • Prezentacija trendova u industrijskoj proizvodnji i strategiji razvoja u Bosni i Hercegovini 4.0
  • Dodjela nagrada za najinovativnije inženjersko rješenje Made in BiH
  • Sajam inovativnih proizvoda Made in BiH
  • Međunarodne konferencije, prezentacije, predstavljene kroz prezentacije najuspješnijih inovativnih rješenja u BiH, keynot, fireside chat, panele

NE PROPUSTITE OVU JEDINSTVENU PRILIKU

Registrujte se za najveći inženjerski događaj u regiji. Tuzla 10-11. decembar 2020.